Από το Blogger.








.

Θέλει και το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού ο Ιβάν Σαββίδης



Νέο επιχειρηματικό άνοιγμα επιδιώκει το τελευταίο διάστημα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι επέδειξε ενδιαφέρον για το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού (φωτογραφίες) στη Δράμα το οποίο πλέον έχει περάσει στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η εκμετάλλευση του οποίου αναμένεται πολύ σύντομα να βγει σε διαγωνισμό.
Στα τέλη του προηγούμενου μήνα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης κι άλλοι τρεις εκπρόσωποί του επιχειρηματία συναντήθηκαν με τοπικούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, γνώρισαν την περιοχή και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της τοποθεσίας και των υφιστάμενων εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου του Φαλακρού. Οι εκπρόσωποι του Ι. Σαββίδη ενημερώθηκαν επίσης για το μεγάλο όγκο επισκεπτών που συγκέντρωνε τις προηγούμενες δεκαετίες, όμως τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικών προβλημάτων παρουσιάστηκαν δυσλειτουργίες, ενώ σε κάποιες περιόδους έμεινε κλειστό.




Να σημειωθεί ότι το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού ιδρύθηκε το 1980, με πρωτοβουλίες του Ορειβατικού Συλλόγου Δράμας και αποτελεί μέχρι σήμερα το μοναδικό οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Πηγή: www.agelioforos.gr
Φωτογραφίες: www.falakro.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Πέμπτη 9 Μαΐου 2013