Από το Blogger.








.

Ελληνορωσικό τουριστικό φόρουμ στη Χερσόνησο της Κρήτης με τίτλο: "Χαρτογραφώντας το μέλλον"



Η πορεία και οι προοπτικές ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία, θα εξεταστούν στο διήμερο ελληνορωσικό τουριστικό φόρουμ με τίτλο: «Χαρτογραφώντας το Μέλλον», που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου στη Χερσόνησο στο ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal (φωτογραφία) και οργανώνεται από το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Σύμφωνα με τους οργανωτές, πρόκειται για μια «από τις στρατηγικότερης σημασίας συναντήσεις ελληνορωσικών τουριστικών δυνάμεων». Ακόμη τονίζουν ότι το φόρουμ «αφορά στο σύνολο της τουριστικής Ελλάδας που έχει ή θέλει να αποκτήσει σχέσεις με τη Ρωσία και λαμβάνει χώρα σε περίοδο ιδανική για σύναψη ή επιβεβαίωση συνεργασιών καθώς προηγείται της περιόδου υπογραφής συμβολαίων».
Όπως επισημαίνουν οι οργανωτές, φιλοδοξούν να ανοίξουν δρόμους συνεργασίας για τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Ελλάδας με ρώσικες επιχειρήσεις εξερχόμενου τουρισμού.
Η διημερίδα θα ασχοληθεί με θέματα Visa - Αερομεταφορές - Αεροδρόμια, στην πρώτη ενότητα συζητήσεων στρογγυλής τράπεζας και με Marketing και Πωλήσεις στη Ρωσία στη δεύτερη ενότητα της πρώτης ημέρας, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις κατά τη διάρκεια της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του Φόρουμ.

Πηγή: www.axia.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012