Από το Blogger.








.

Hellas Airlines: Νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανοίγει φτερά από τον Ιανουάριο



Στις 15 Ιανουαρίου 2013 αναμένεται να ξεκινήσουν οι πτήσεις της νέας αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Hellas Airlines, που θα έχει τη βάση της στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, κοντά στο Βόλο.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας (παλιός πιλότος στην Αμερική) Βασίλης Ραλάκης, οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι χαμηλές, ενώ θα δρομολογηθεί πούλμαν που θα μεταφέρει τους επιβάτες από το λιμάνι στο αεροδρόμιο, δωρεάν, με συχνότητα δρομολογίων κάθε μια ώρα.
Η τιμή του εισιτηρίου για Αθήνα θα είναι στα 50 ευρώ, για το Ηράκλειο 80, ενώ για τη Ρώμη 120 ευρώ. Όλες οι τιμές είναι με επιστροφή.

Δίκτυο εσωτερικού
Δίκτυο εξωτερικού

Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας ο κ. Ραλάκης αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κατασκευάσει ένα νέο τέρμιναλ και τεχνική βάση για εργασίες και συντήρηση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, αλλά και ξενοδοχείο με γήπεδο golf κοντά στο αεροδρόμιο. 
Σύμφωνα με τον κ. Ραλάκη σε ποσοστό 80% - 90% οι εργαζόμενοι θα προέρχονται από το Βόλο και τη Θεσσαλία, οι οποίοι θα πληρώνονται με ευρωπαϊκούς μισθούς και κοντά στους αμερικάνικους. 
Πληροφορίες: http://www.flyhellasairlines.com/

Πηγές: www.in.gr, www.volos247.eu

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012