Από το Blogger.








.

Οι οργανισμοί Λιμένων Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Σούδας και Βόλου συμμετέχουν στην έκθεση Cruise Shipping



Η Ελλάδα συμμετέχει στις εργασίες της ετήσιας έκθεσης (11 έως 14 Μαρτίου) Cruise Shipping στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη έκθεση για την κρουαζιέρα στον κόσμο.
Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας είναι ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Πάνος Λειβαδάς, ο οποίος τόσο στην ομιλία του, όσο και κατά τις επαφές του αναμένεται να τονίσει την ιδιαίτερη σημασία που προσδίδει η χώρα μας στην κρουαζιέρα. 
Ο ΕΟΤ συμμετέχει στην έκθεση για την κρουαζιέρα στο Μαϊάμι με δικό του περίπτερο, έχοντας κοντά του τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) και τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Κέρκυρας, της Ηγουμενίτσας, του Ηρακλείου, της Σούδας και του Βόλου.
Όπως εκτιμάται από εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου, αν όχι όλες, σίγουρα οι περισσότερες εταιρείες της κρουαζιέρας απ' όλο τον κόσμο συμμετέχουν για να προωθήσουν τα νέα προγράμματά τους, να ερευνήσουν τις προοπτικές συνεργασίας με λιμάνια για την παροχή υπηρεσιών ανεφοδιασμού και να συνομιλήσουν με στελέχη εταιρειών για τα είδη εξοπλισμού τους. Επίσης, στην έκθεση ανακοινώνονται οι νέοι προορισμοί και οι συνεργασίες της βιομηχανίας της κρουαζιέρας.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Τρίτη 12 Μαρτίου 2013