Από το Blogger.








.

Ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή της dekoho.com



Με τη συμμετοχή 200 περίπου ξενοδοχείων στην Ελλάδα ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή της παγκόσμιας μηχανής διαδικτυακής αναζήτησης καταλυμάτων dekoho.com.
Στόχος της dekoho είναι να διευκολύνει την αύξηση των εσόδων κάθε ξενοδόχου - συνεργάτη, ενισχύοντας την παρουσία και προβολή του στην παγκόσμια αγορά υπηρεσιών τουρισμού. Το μοντέλο επιχειρηματικής διείσδυσης της εταιρείας συνίσταται στην καινοτομία ότι η dekoho ζητά από τον ξενοδόχο την καταβολή ετησίως ποσού 11 ευρώ για την καταγραφή της μονάδας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, δίχως την απαίτηση προμήθειας για κάθε κράτηση. Έτσι το ποσό της κάθε κράτησης εισπράττεται απ΄ ευθείας από τον ξενοδόχο και δε μεσολαβεί η εταιρεία.
Η dekoho.com, η οποία αναπτύχθηκε κατά 60% από Έλληνες ομογενείς, διαθέτει πολλαπλό έξυπνο σύστημα κρατήσεων i-system, με μηχανισμό αναζήτησης δωματίων σε γειτονικά ξενοδοχεία στην περίπτωση που δεν υπάρχει ικανή προσφορά δωματίων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο που υπάρχει η ζήτηση, ενώ σε πραγματικό χρόνο και ανά πάσα στιγμή ο ξενοδόχος μπορεί επίσης να εμπλουτίσει το χάρτη της περιοχής του καταλύματος του, προσθέτοντας αξιοθέατα και εκδηλώσεις. 
Επισημαίνεται ότι οι ξενοδόχοι που θα εγγραφούν έως 30 Ιουνίου δεν θα καταβάλλουν ετήσια συνδρομή. 

Πηγή: www.tovima.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Τετάρτη 22 Μαΐου 2013