Από το Blogger.

Ξεκινά η διαδικασία για τη μακροχρόνια ενοικίαση του Makedonia PalaceΑνοίγει η διαδικασία για τη μακροχρόνια ενοικίαση του ιστορικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης Makedonia Palace (φωτογραφία), καθώς τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το τεύχος προκήρυξης (www.ika.gr/gr/infopages/news/teux20130430.pdf) του διαγωνισμού για την εκμίσθωση με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ακινήτου, διάρκειας 30 ετών, με δικαίωμα παράτασης για 10 χρόνια επιπλέον.
Σύμφωνα με την προκήρυξη το μηνιαίο ενοίκιο που θα πληρώνει η εταιρεία που θα αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου δεν μπορεί να είναι μικρότερο του ποσού των 137.500 ευρώ.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΙΚΑ, που είναι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, η δημόσια διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις και παρατηρήσεις τους στο e-mail: stegasi@texn-ika.gr.
Το Makedonia Palace εκμισθώθηκε από τον περασμένο Φεβρουάριο για δώδεκα μήνες στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, εταιρεία του οποίου κέρδισε σε σχετική διαγωνιστική διαδικασία του ΙΚΑ.

Πηγή: www.kerdos.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2013