Από το Blogger.








.

www.aegeanislands.gr: Η νέα διαδικτυακή πύλη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου «ρίχνει», τις επόμενες ημέρες, στη μάχη του τουρισμού ένα δυνατό τεχνολογικό «χαρτί». Πρόκειται για τη διαδικτυακή πύλη www.aegeanislands.gr, η οποία είναι η μοναδική στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα στους τουρίστες, προτού ακόμη ταξιδέψουν προς το αγαπημένο τους νησί, να γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τι πρόκειται να συναντήσουν εκεί.
Οι επισκέπτες των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, μέσω του www.aegeanislands.gr, θα μπορούν να προγραμματίζουν το ταξίδι τους με κάθε λεπτομέρεια, τι θα δουν, πού θα μείνουν, τι θα φάνε, τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε τόπου. 
Με σύνθημα «Τα νησιά του Αιγαίου με το Απέραντο Γαλάζιο», η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την πρωτοπόρα αυτή διαδικτυακή πύλη δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να μπορούν να ενημερώνονται για κάθε νησί ξεχωριστά. Έτσι, θα γνωρίζουν, ακριβώς, με φωτογραφίες και χάρτες, τα μονοπάτια στα οποία θα περπατήσουν για να δουν «μαγικά» ηλιοβασιλέματα και ερημικές παραλίες, τους αρχαιολογικούς χώρους που θα επισκεφτούν, τα παραδοσιακά φαγητά που θα γευτούν, αλλά και τα θαλάσσια σπορ που μπορούν να κάνουν σε κάθε νησί.
Η νέα διαδικτυακή πύλη θα βγει στον "αέρα" στις αρχές Ιουνίου και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Πηγή: www.protothema.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Τετάρτη 29 Μαΐου 2013