Από το Blogger.








.

Ο Μίκυ Μάους με κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Πειραιά


Την ευκαιρία να δουν από κοντά το Μίκι και τη Μίνι θα έχουν οι μαθητές που το μεσημέρι της Παρασκευής θα βρεθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά (ΟΛΠ), για την υποδοχή, για πρώτη φορά, του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic (φωτογραφία), της αμερικανικής εταιρείας κρουαζιέρας Disney Cruise Line, με 2.380 επιβάτες, κυρίως παιδιά.
Στο κρουαζιερόπλοιο υπάρχουν χώροι ειδικά διαμορφωμένοι για τη διασκέδαση των παιδιών, με παιχνιδότοπους, νεροτσουλήθρες, κινηματογράφους, αλλά και χώροι δραστηριότητας και ψυχαγωγίας για τους μεγαλύτερους, όλοι διακοσμημένοι με ζωγραφιές και γλυπτά από τις γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές του Disney.
Στελέχη του ΟΛΠ εκτιμούν ότι η απόφαση της Disney Cruise Line να εντάξει στο πρόγραμμά της τον Πειραιά και τα ελληνικά νησιά, είναι κομβικής σημασίας που επιβεβαιώνει τη σταθερή ανοδική πορεία της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και την Ελλάδα. 
Το Disney Magic έχει μήκος 264 μέτρα, φιλοξενεί 2.700 επιβάτες και 1.005 μέλη πληρώματος και ηθοποιούς, ενώ έχει 11 καταστρώματα.

Πηγή: www.protothema.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013