Από το Blogger.








.

Συγκροτήθηκε σε σώμα ο πολύπαθος Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης


Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) προέκυψε προχτές με στόχο την επαναλειτουργία του Οργανισμού και την αφύπνισή του από το λήθαργο των τελευταίων μηνών. 
Πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΘ εξελέγη ο Γιώργος Τσαμασλής, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αναπληρωτής πρόεδρος ο Αριστοτέλης Θωμόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος ο Σπύρος Πέγκας εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης. 
Ο νέος πρόεδρος του ΟΤΘ, Γιώργος Τσαμασλής, τόνισε «ότι θα υπάρχει έντονη προβολή της Θεσσαλονίκης σε όλες τις χώρες στόχους, όπως η Ρωσία, η Τουρκία, το Ισραήλ και τα Βαλκάνια», ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά και το «αγκάθι» της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair, με την οποία θα υπάρξει διαπραγμάτευση. 
Παράλληλα, ο κ. Τσαμασλής, επισήμανε ότι θα υπάρξουν πρωτοβουλίες σε θέματα που απασχολούν την πόλη της Θεσσαλονίκης, αναφέροντας τη μόνιμη στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων, την καθαριότητα, το πάρκινγκ των αυτοκινήτων κ.ά. 

Πηγή: www.agelioforos.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013