Από το Blogger.








.

Carnival Corporation: Ενδιαφέρον για περαιτέρω ανάπτυξη στην Ελλάδα


Το ενδιαφέρον της Carnival Corporation να συμμετάσχει στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη χώρα μας, σε δύο με τρεις πιθανές τοποθεσίες, αλλά όχι απαραίτητα στην περιοχή της Αττικής, εκφράζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Α' αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Λιμένων και Προορισμών της διεθνούς εταιρείας κρουαζιέρας, Γκιότα Ίσραελ.  
Ο κ. Ίσραελ τόνισε η Ελλάδα είναι ένας πάρα πολύ ελκυστικός προορισμός για κρουαζιέρες, λόγω της αφθονίας της σε νησιά και της δυνατότητας των επιβατών να απολαύσουν όμορφους προορισμούς, φαγητό και πολιτισμό.
Η Carnival Corporation είναι ένας κολοσσός, που αποτελείται από 10 εταιρείες κρουαζιέρας και λειτουργεί στόλο με περισσότερα από 100 πλοία με 77.000 εργαζόμενους πάνω σε αυτά, ενώ άλλα επτά πλοία αναμένεται να παραδοθούν έως το Μάρτιο του 2016. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει κορυφαίες φίρμες κρουαζιέρας όπως Carnival Cruise Lines, Holland America Line, Princess Cruises και Seabourn, P & O Cruises, Cunard, AIDA Cruises, Costa Cruises, Iberocruceros και P & O Cruises στην Αυστραλία.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013