Από το Blogger.








.

Στα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου το «Ελευθέριος Βενιζέλος»


Οι αεροπορικές εταιρείες... ψήφισαν και πάλι Αθήνα αναδεικνύονται και φέτος το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΔΑ) υποψήφιο για τα «World Routes Airport Marketing Awards 2013».
Σταθερά στις πρώτες επιλογές των μεγάλων αερομεταφορέων βρίσκεται το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας για τη διαρκή και δυναμική υποστήριξη που τους παρέχει, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΔΑΑ.
Για μία ακόμη χρονιά ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι υποψήφιο αεροδρόμιο στην τελική φάση των «World Routes Airport Marketing Awards 2013», για την καλύτερη πολιτική και υλοποίηση προγραμμάτων οικονομικών κινήτρων και υποστήριξης.
Το γεγονός ότι οι αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως «ψήφισαν» και πάλι «Αθήνα», είναι μια σημαντική αναγνώριση της συνεχώς ενισχυόμενης και εξελισσόμενης υποστήριξης και άμεσης ανταπόκρισης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στις τρέχουσες συνθήκες, με την επιπλέον παροχή στοχευμένων κινήτρων προς τις εταιρείες, που για τη χειμερινή περίοδο 2013-14 αντιστοιχούν σε μείωση έως 70% των χρεώσεων του αεροδρομίου.
Η τελική αξιολόγηση των αεροδρομίων θα πραγματοποιηθεί από ομάδα ειδικών του κλάδου και αεροπορικών εταιρειών, στις αρχές Οκτωβρίου στο Las Vegas, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Ανάπτυξης Αερογραμμών World Routes 2013.

Πηγή: www.imerisia.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013