Από το Blogger.








.

Το Maltese Falcon το καλύτερο super yacht που έχει κατασκευαστεί ποτέ!


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν αναγνωρίσει ως το πλέον εντυπωσιακό και πρωτοπόρο γιοτ που έχει πλεύσει στις θάλασσες. To Maltese Falcon (φωτογραφίες) ανακηρύχθηκε νικητής ανάμεσα στα 50 καλύτερα σούπερ γιοτ που έχουν κατασκευαστεί ποτέ! Το «Γεράκι της Μάλτας» κέρδισε την 1η θέση στην ψηφοφορία για το βραβείο «Baccarat Superyacht World Trophy» που έγινε για λογαριασμό του περιοδικού Superyacht World, οι αναγνώστες του οποίου αποτελούν τον πυρήνα της βιομηχανίας των υπερπολυτελών γιοτ. 
Η επίσημη εκδήλωση για την παρουσίαση του βραβείου θα γίνει σήμερα στο Μονακό, κατά τη διάρκεια του Monaco Yacht Show.
Το Maltese Falcon είναι διαθέσιμο για ναύλωση στον Ειρηνικό Ωκεανό, στη θάλασσα Ανταμάν, την Ασία και την Πολυνησία για το 2014 και 2015.


 
 
 
 
 
 
 
 

Το σκάφος προσφέρει πολλές δυνατότητες διασκέδασης: από τις απλές στιγμές στο ευρύχωρο κατάστρωμα έως τις κινηματογραφικές βραδιές πάνω στη θάλασσα, καθώς το Maltese Falcon διαθέτει τη μεγαλύτερη πλωτή οθόνη στον κόσμο. 
Πολυτελές και με έμφαση στη λεπτομέρεια, το γιοτ είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να προσφέρει τις ασύγκριτες υπηρεσίες του για έως και 12 άτομα, σε έξι διπλές καμπίνες.  

Πηγή: www.express.gr
Φωτογραφίες: www.symaltesefalcon.com

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013