Από το Blogger.

Travelkiki.com: Αναζητώντας οικονομικές λύσεις για ταξίδια


Η οικονομική κρίση είναι ένας επιπλέον λόγος προκειμένου ένας καταναλωτής να ψάχνει λίγο παραπάνω για να βρει την πιο συμφέρουσα πρόταση για κάποιο ταξίδι του είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Σε αυτούς απευθύνεται το Travelkiki (www.travelkiki.com), ένα νέο site, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων ανάμεσα στα μεγαλύτερα online ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιτρέποντας στους επισκέπτες του να επιλέξουν τη φθηνότερη προσφορά.
To Travelkiki δημιουργήθηκε από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και επαγγελματιών του internet και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την ολοένα ενισχυόμενη, διεθνώς, τάση για σύγκριση τιμών σε πραγματικό χρόνο στο online περιβάλλον. 
Ουσιαστικά, το site ξεκίνησε να λειτουργεί -σε πιλοτική φάση προς το παρόν- πριν από μερικές εβδομάδες και είναι αξιοσημείωτο ότι παρά το γεγονός ότι η διαφήμιση του είναι περιορισμένη, έχει καταφέρει να προσελκύσει αρκετές χιλιάδες επισκέπτες. 
Επιπλέον, το οικονομικό μοντέλο του Τravelkiki δεν συνεπάγεται καμία επιβάρυνση του ταξιδιώτη, αφού η όποια προμήθεια επιβαρύνει το ταξιδιωτικό γραφείο από το οποίο θα γίνει η τελική κράτηση.
Το όνομα του καινούργιου web site είναι εμπνευσμένο από τη λέξη kiki της παραδοσιακής χαβανέζικης γλώσσας, που σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει «γρήγορη, ελεύθερη ροή»... 

Πηγή: www.imerisia.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Τρίτη 25 Ιουνίου 2013