Από το Blogger.








.

Σε πρώτο πλάνο βάζουν την Ελλάδα διεθνείς εταιρείες κρουαζιέρας


Στην πρώτη γραμμή των επιλογών βρίσκεται η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός από διεθνείς εταιρείες κρουαζιέρας στα προγράμματα των δρομολογίων τους που δημοσιοποιούν για τη σεζόν του 2014.
Το πρόγραμμα της Ευρώπης με τα δρομολόγια για το 2014 παρουσίασε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας Holland America Line Richard Meadows από το Σιάτλ των ΗΠΑ, κάνοντας αναφορά και στην Ελλάδα. Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος σημείωσε ότι η Ευρώπη είναι η πιο ποικιλόμορφη περιοχή του κόσμου, από τα χιονισμένα φιορδ της Νορβηγίας έως τους ελαιώνες της Ελλάδας. Μία από τις κρουαζιέρες της εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2014 θα ξεκινά από τον Πειραιά και θα πραγματοποιήσει στάσεις σε ελληνικά λιμάνια, αλλά και σε λιμάνια της Τουρκίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Ουκρανίας. Οι ναύλοι της κρουαζιέρας θα ξεκινούν από 4.199 ευρώ το άτομο σε δίκλινη καμπίνα. 
H MSC Cruises ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα πρόωρων κρατήσεων για κρουαζιέρες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το 2014, παρέχοντας εκπτώσεις έως και 300 δολάρια ανά άτομο σε σχέση με τις τιμές που θα ισχύουν του χρόνου. Στο πρόγραμμα της Μεσογείου ξεχωριστή θέση έχει η Ελλάδα.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013