Από το Blogger.








.

Στην αλυσίδα Aria Hotels πέρασε το συγκρότημα Elatos Resort στον Παρνασσό


Στην αλυσίδα των μπουτίκ ξενοδοχείων και πολυτελών κατοικιών Aria Hotels, πέρασε το Elatos Resort (φωτογραφίες) που βρίσκεται στην περιοχή του Παρνασσού (Ίταμος Επταλόφου Φωκίδας).
Τα Aria Hotels, συμφερόντων της εφοπλιστικής οικογένειας Λογοθέτη, ανέλαβαν τη διαχείριση (δεν έγινε γνωστή η διάρκεια) του συγκροτήματος Elatos Resort, το οποίο έχει συνολική δυναμικότητα 150 κλινών και αποτελείται από 39 κλασικά ξύλινα chalets, έκτασης από 70 έως 140 τ.μ. το καθένα.
Μέχρι το Δεκέμβριο θα υλοποιηθεί πρόγραμμα ανακαίνισης του συγκροτήματος.


Τα Aria Hotels μαζί με τα Grace Hotels και τα US Hotels ανήκουν στον όμιλο Libra Group, ο οποίος έχει παρουσία σε 25 πόλεις -σε τέσσερις ηπείρους- και δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της ναυτιλίας, της αεροπλοΐας, των ακινήτων, της φιλοξενίας και της ενέργειας.
Ο όμιλος Libra έχει στην ιδιοκτησία του ακίνητα έκτασης 280.000 τ.μ. στη Νότια Αμερική, καθώς και ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Αγία Πετρούπολη, Αθήνα, Σινγκαπούρη και Μπανγκόκ. Παράλληλα διαθέτει 18 ξενοδοχεία (ιδιόκτητα ή μισθωμένα), καθώς και εστιατόρια και συνεδριακά κέντρα.

Πηγή: www.tanea.gr
Φωτογραφίες: www.elatos.com

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013