Από το Blogger.

Aegean Airlines: Δύο νέες κατηγορίες εισιτηρίων GoLight και Flex


Η Aegean απαντώντας στην ανάγκη για ακόμη χαμηλότερους ναύλους και μεγαλύτερη ευελιξία, εισάγει δύο νέες κατηγορίες εισιτηρίων στην οικονομική θέση, τις GoLight και Flex. Οι δύο αυτές νέες κατηγορίες που θα προσφέρονται παράλληλα, είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν στον επιβάτη την ευελιξία να επιλέγει το είδος του εισιτηρίου του με βάση τις προσωπικές του ανάγκες. 
Συγκεκριμένα:

Εισιτήρια GoLight: Ταξιδεύετε πιο οικονομικά, αφού οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 24 ευρώ για πτήσεις εσωτερικού (απλή μετάβαση, με όλους τους φόρους προς Αθήνα). Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλά.

Εισιτήρια Flex: Έχετε μεγαλύτερη ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας, αφού μπορείτε να κάνετε απεριόριστες αλλαγές χωρίς χρέωση αλλαγής εισιτηρίου (rebooking fee). Έχετε τη δυνατότητα, χωρίς χρέωση, να μεταφέρετε μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και μία αποσκευή έως 23 κιλά. Τα ταξίδια εσωτερικού ξεκινούν από 59 ευρώ (απλή μετάβαση, με όλους τους φόρους προς Αθήνα).

Οι νέες κατηγορίες εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τις 10 Οκτωβρίου και θα ισχύουν για ταξίδια εσωτερικού και προς/από Κύπρο από 1 Νοεμβρίου και εξωτερικού από 15 Ιανουαρίου 2014.
Οι νέες κατηγορίες εισιτηρίων δεν θα προσφέρονται στα δρομολόγια από και προς: Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Αθήνα - Φρανκφούρτη, Αθήνα - Μόναχο όπου θα συνεχίσει να ισχύει το παρόν σύστημα.

Πηγή: www.aegeanair.com

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013