Από το Blogger.








.

To Metropolitan θα πιστοποιηθεί ως Μedical Tourism Friendly Hotel



Το Metropolitan Hotel Athens (φωτογραφία), θα πιστοποιηθεί ως Medical Tourism Friendly Hotel (MTFH) από την TUV Rheinland Hellas. Η απονομή του πιστοποιητικού θα γίνει στις 13 Ιουνίου σε εκδήλωση όπου θα αναλυθεί η δομή του συστήματος διαχείρισης ιατρικών τουριστών ή διεθνών ασθενών σε μονάδες φιλοξενίας και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το πλαίσιο προδιαγραφών MTFH.
Η TUV Rheinland Hellas, εκπόνησε ένα πλαίσιο προδιαγραφών ποιότητας, το οποίο στοχεύει στη διαχείριση του ιατρικού τουρίστα ή του διεθνούς ασθενή στους χώρους φιλοξενίας. Το σύστημα προδιαγραφών είναι ταυτόχρονα εγκεκριμένο από το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης ιατρικών υπηρεσιών TEMOS International.
Η ανάδειξη ενός αναγνωρισμένου δικτύου ξενοδοχειακών μονάδων φιλικών προς το διεθνή ασθενή - Medical Tourism Friendly Hotels, πρέπει να αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της βιομηχανίας του τουρισμού τα επόμενα χρόνια. Ο τομέας της υγείας θα αναπτυχθεί και θα μεγαλώσει στο πλευρό του ελληνικού τουρισμού, αφού για την ανάπτυξη του δικτύου Medical Tourism Friendly Hotels, απαιτείται η σύμπραξη με πιστοποιημένες δομές Υγείας και αναγνωρισμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Πηγή: www.imerisia.gr
Φωτογραφία: www.chandris.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Παρασκευή 24 Μαΐου 2013