Από το Blogger.








.

Κύπρος, Μήλος, Μύκονος και Πάρος στους 12 διεθνείς προορισμούς με τις πιο εντυπωσιακές παραλίες.


Τη Μήλο (φωτογραφία), τη Μύκονο, την Πάρο και την Κύπρο συγκαταλέγει ο έγκριτος διαδικτυακός τόπος www.style.it στους 12 προτεινόμενους διεθνείς προορισμούς με τις πιο εντυπωσιακές παραλίες.
Η αξιολόγηση έγινε από τους ταξιδιωτικούς συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού, που ανήκει στη VOGUE και στο VANITY FAIR της Ιταλίας και διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.
Τα τέσσερα νησιά περιλαμβάνονται ανάμεσα σε Σαρδηνία, Λανζαρότε, Κάπρι, Μάλτα, Κορσική, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Σικελία και Πόρτοροσε.
Το δημοσίευμα έχει τίτλο: «Ήρθε η ώρα για τον ήλιο και τη θάλασσα. Αλλά πού θα πάτε για το πρώτο σύντομο διάλειμμα του καλοκαιριού; Εδώ είναι μια επιλογή από παραλίες και οδηγίες για το πού να μείνετε και πώς να τους φτάσετε. Καλό ταξίδι».
Για τη Μήλο, το νησί της Αφροδίτης, εκθειάζει «τις διαφορετικές της παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά που αξίζει να τις δοκιμάσει όλες ο επισκέπτης».
Τη Μύκονο τη χαρακτηρίζει το «λευκό νησί όπου κάθε επισκέπτης αισθάνεται σταρ» και αναφέρει ότι η «νυχτερινή ζωή είναι η πιο πολυσύχναστη στη Μεσόγειο».
Τέλος για την Πάρο αναφέρει ότι «θα εκτιμήσουν τις παραλίες της σε συνδυασμό με την ηρεμία και τα θαλάσσια σπορ».

Πηγή: www.real.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Τρίτη 11 Ιουνίου 2013