Από το Blogger.

Το 2ο Greek Medical & Health Tourism Workshop 2013 τον Οκτώβριο στη ΜόσχαΣτις 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Greek Medical & Health Tourism Workshop στη Μόσχα, στο οποίο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 11 επιχειρήσεις ιδιωτικών νοσηλευτηρίων, κέντρων αποκατάστασης και ξενοδοχείων με εγκαταστάσεις SPA, με στόχο την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η αύξηση του αριθμού των Ρώσων τουριστών που επισκέφθηκαν τη χώρα τη φετινή χρονιά, υπερβαίνει σε ποσοστό το 30%, ξεπερνώντας τα 1,2 εκατ. επισκέπτες, ωστόσο όπως φάνηκε στο 1ο Greek Medical Tourism Workshop τον περασμένο Μάιο, η Ελλάδα αποτελεί έναν άγνωστο προορισμό σε ό,τι αφορά τα ταξίδια υγείας για τους Ρώσους. 
Η εκδήλωση οργανώνεται από την εταιρεία Tourism Today σε συνεργασία με τον ATOR (Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας), την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών και την Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).

Πηγές: www.tovima.gr, www.greekhotelsnet.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013