Από το Blogger.








.

Από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου το Athens Flying Week 2013


Ύστερα από τη μεγάλη περσινή επιτυχία, το Athens Flying Week 2013 θα πραγματοποιηθεί 23 - 29 Σεπτεμβρίου, με αποκορύφωμα τις αεροπορικές επιδείξεις στο αεροδρόμιο του Τατοΐου.
Σε πρώτο στάδιο, θα είναι η αεροπορική εβδομάδα της Αθήνας, που θα λάβει χώρα από 23 έως 27 Σεπτεμβρίου και η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με αποκορύφωμα το τριήμερο αεροπορικών επιδείξεων, στο αεροδρόμιο του Τατοΐου (27 - 29 Σεπτεμβρίου).
Στο αεροδρόμιο του Τατοΐου, πέρα από το air display, θα πραγματοποιηθούν fly in, εμπορική έκθεση, kids park για τους μικρούς φίλους, fly simulators, επιδείξεις αερομοντελιστών, πτήσεις εθισμού καθώς και hospitality area, dj line ups & happenings. 
Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέδριο, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (14.00 - 21.00), με θέματα που αφορούν το ευρύ κοινό, αλλά και τους ενασχολούμενους με την αεροπορία γενικότερα. 
Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φαντασμαγορικό pre-show στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου με το Alpha Jet των Flying Bulls και τον παγκοσμίου φήμης νούμερο ένα πιλότο της Breitling, Francesco Fornabaio, αλλά και τρία υδροπλάνα.
Κατά τη διάρκεια της αεροπορικής εβδομάδας της Αθήνας, το Σύνταγμα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο αεροπορικού χαρακτήρα όπου θα μπορέσει το κοινό να ενημερωθεί αναλυτικότερα για το event.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.athensflyingweek.gr/

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013