Από το Blogger.








.

ΕΟΤ: Νέοι ταξιδιωτικοί οδηγοί για Θράκη, Δωδεκάνησα και νησιά του Ιονίου



Τρεις νέους έντυπους ταξιδιωτικούς οδηγούς για τη Θράκη, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ιονίου κυκλοφόρησε πρόσφατα ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).
Οι τρεις αυτοί οδηγοί, που δημιουργηθήκαν με ίδια μέσα του ΕΟΤ (εποπτεία και συντονισμό έκδοσης, επιμέλεια κειμένων, καλλιτεχνική επιμέλεια κ.λπ.), εντάσσονται στη σειρά «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα», η οποία συνολικά θα περιλαμβάνει 13 οδηγούς για όλες τις γεωγραφικές περιοχές της χώρας.
Πρόκειται για σύγχρονες και καλαίσθητες εκδόσεις, με πλούσια εικονογράφηση και προτεινόμενες διαδρομές γνωριμίας του επισκέπτη με τον κάθε τόπο ξεχωριστά. Παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες για την ιστορία, τα αξιοθέατα, τα μνημεία και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, προτάσεις για διασκέδαση, εκδηλώσεις και δραστηριότητες καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας, sites κ.λπ., ενώ συνοδεύονται και από ενσωματωμένους πολιτικούς και γεωγραφικούς χάρτες.
Οι οδηγοί κυκλοφορούν σε επτά γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, γερμανικά, ρωσικά) και διανέμονται δωρεάν από τα γραφεία πληροφοριών του ΕΟΤ στην Αθήνα, τις Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού σ’ όλη την Ελλάδα, καθώς και τα γραφεία του Οργανισμού στο εξωτερικό.

Πηγή: www.agelioforos.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013