Από το Blogger.








.

Το Μπόλιγουντ μπορεί να φέρει Ινδούς τουρίστες στη χώρα


«Μα γιατί δεν επιδιώκετε να γυρισθούν ταινίες από το Μπόλιγουντ στη χώρα σας. Θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουριστικό προορισμό στην Ινδία». Αυτό μετέφεραν ορισμένοι από τους κορυφαίους εκπροσώπους ινδικών ταξιδιωτικών πρακτορείων στους ξενοδόχους της Θεσσαλονίκης που επισκέφθηκαν αυτές τις ημέρες σε ταξίδι εξοικείωσης περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για να προωθήσουν τους προορισμούς μας στην Ινδία. Οι εκπρόσωποι των γραφείων ανέφεραν ως παράδειγμα μία ταινία του Mπόλιγουντ που γυρίσθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελβετία. Η προβολή της ταινίας στους ινδικούς κινηματογράφους είχε ως αποτέλεσμα να προσελκύσει η Ελβετία 1,5 εκατ. Ινδούς τουρίστες.
Σκοπός της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης είναι να τοποθετηθεί η Θεσσαλονίκη σε συνδυαστικά πακέτα για Ινδούς μαζί με την Αθήνα ή την Κωνσταντινούπολη για 12 μήνες.
Οι Ινδοί δίνουν προσοχή στις διατροφικές τους συνήθειες και είναι απαιτητικοί στο μαγείρεμα των καθημερινών τους μενού τα οποία και παρασκευάζονται με ξεχωριστό τρόπο. Έλκονται από τις φυσικές ομορφιές, τον ήλιο και τη θάλασσα και αγαπούν τη νυχτερινή διασκέδαση. Προτιμούν τα all inclusive πακέτα και λατρεύουν τη Μύκονο και τη Σαντορίνη για χαλαρωτικές διακοπές σε πολυτελή θέρετρα.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013