Από το Blogger.








.

Pώσοι tour operators κλείνουν συμβόλαια έως και 2016!


Aπόβαση στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά πραγματοποιούν οι Pώσοι tour operators καθώς όχι μόνο σπεύδουν να κλείσουν μονάδες για το 2014, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. 
Οι Pώσοι tour operators, διαπιστώνοντας την πολύ μεγάλη ζήτηση που είχε η Eλλάδα ως προορισμός από τους τουρίστες, πληρώνουν με μετρητά τα συμβόλαια που κλείνουν για το 2014, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν ήδη προκαταβάλει και μέρος του τιμήματος για την τουριστική περίοδο του 2015 - 2016, με σκοπό να πετύχουν καλύτερες τιμές στα συμβόλαια.
H μεγάλη ζήτηση σε δωμάτια από Pώσους τουρίστες άλλαξε και τις ισορροπίες μεταξύ ξενοδόχων και μεγάλων tour operators, καθώς οι νεοεισερχόμενοι Pώσοι τουριστικοί πράκτορες όχι μόνο αναζητούν πολλά δωμάτια για την επόμενη χρονιά, αλλά προκαταβάλουν και τα ποσά από φέτος, γεγονός που έχει κλονίσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των άλλων ξένων tour operators που συνεργάζονται με τις ελληνικές μονάδες.
Tα συμβόλαια μεταξύ Ελλήνων ξενοδόχων και Pώσων tour operators έχουν αυξήσει τις τιμές διάθεσης των δωματίων, ενώ παράλληλα η άμεση καταβολή του τιμήματος των συμβολαίων για το 2014, αλλά και οι προκαταβολές για τα επόμενα έτη δημιουργούν ρευστότητα στην αγορά. 

Πηγή: www.imerisia.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013