Από το Blogger.

Το Ηράκλειο επισκέπτονται 170 Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες


Στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος, από την Ιταλία, προς την Κρήτη, στοχεύει η επίσκεψη 170 Ιταλών τουριστικών πρακτόρων, που εκπροσωπούν πάνω από 3.500 τουριστικά γραφεία και έφθασαν χθες στο Ηράκλειο, προκειμένου να προετοιμάσουν τα προγράμματά τους για την τουριστική περίοδο του 2014.
Τους Ιταλούς τουριστικούς πράκτορες υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ επιστημονικοί συνεργάτες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Έρευνας τους ξενάγησαν στα διαδραστικά συστήματα προβολής του νησιού, που έχει χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια στο αεροδρόμιο.
«Με χαρά υποδεχόμαστε την αποστολή των τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι εκπροσωπούν 3.500 τουριστικά γραφεία και είναι καλοί πρεσβευτές του νησιού μας διεθνώς», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την τουριστική αύξηση που παρατηρείται στο νησί και ευχαρίστησε για τη συνεργασία και συμπόρευση όλους τους φορείς.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος των Ιταλών τουριστικών πρακτόρων, Ντάβιντε Παβαρίνα, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Κρήτη, που, όπως είπε, είναι ένας όμορφος και αγαπημένος τουριστικός προορισμός των Ιταλών και πρόσθεσε ότι «με τις επαφές και την προετοιμασία που θα κάνουμε αυτές τις μέρες στην Κρήτη η αύξηση των τουριστών την επόμενη περίοδο θα είναι πολύ μεγαλύτερη σε σύγκριση με τη φετινή».

Πηγή: www.kathimerini.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος – Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013