Από το Blogger.








.

Συνεργασία της Olympic Air με τη Eurobank



Σε συνεργασία με στόχο την επιβράβευση του επιβατικού κοινού προχώρησαν η Eurobank και η Olympic Air, στα πλαίσια της οποίας η Olympic εντάσσεται ως στρατηγικός συνεργάτης στο πρόγραμμα Επιστροφή της τράπεζας, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών της ελληνικής αγοράς. 
Το πρόγραμμα Επιστροφή απευθύνεται σε 2.000.000 κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις κάρτες τους σε περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις όλων των κλάδων. 
Συγκεκριμένα, όλοι οι κάτοχοι καρτών Eurobank που χρησιμοποιούν την κάρτα τους για τις συναλλαγές τους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις συγκεντρώνουν αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορούν να εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.
Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, για κάθε αγορά εισιτηρίου με κάρτα Eurobank απευθείας από το δίκτυο της Olympic Air, οι κάτοχοι κερδίζουν 3% Επιστροφή σε ευρώ.
Επιπλέον, όσοι κάνουν κράτηση εισιτηρίων και εκδώσουν τα εισιτήριά τους έως και τις 31 Ιουλίου απευθείας από το δίκτυο της Olympic Air (όποτε κι αν πετάξουν), κερδίζουν 10% Επιστροφή επί της αξίας του εισιτηρίου. 

Πηγή: www.tovima.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012