Από το Blogger.








.

Φθηνές διακοπές με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων



Οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να επιλέξουν τη διαμονή τους για διακοπές, σε διευρυμένο δίκτυο ξενοδοχείων και κάμπινγκ σε όλη την Ελλάδα.  
Αυτό σημαίνει, ότι 5 εκατ. κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας, στην Ελλάδα και σε άλλες 37 χώρες της Ευρώπης θα μπορέσουν να επιλέξουν φθηνές διακοπές στη χώρα μας μέσα από ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών.
Οι χρήστες της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων μπορούν να ενημερώνονται για τις εκπτώσεις και τα προνόμια της Κάρτας στην ιστοσελίδα: www.europeanyouthcard.gr, όπου αναρτάται και ο εκπτωτικός κατάλογος με τα ξενοδοχεία και τα κάμπινγκ που έχουν συμβληθεί με το πρόγραμμα.
Τι είναι όμως η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων; Πρόκειται για μια εύχρηστη ατομική κάρτα, που απευθύνεται σε όλους τους νέους από 13 έως 30 ετών (μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι) και προσφέρει στους κατόχους της, εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 άλλες χώρες. Η κάρτα κοστίζει 10 ευρώ και έχει ετήσια ισχύ. Πληροφορίες: www.neagenia.gr, www.europeanyouthcard.gr, τηλ. 210-2599444, 210-2599422.

Πηγή: www.axiaplus.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012