Από το Blogger.








.

NEL Lines: Aνακαλεί την έκτακτη δρομολόγηση δύο ταχυπλόων



Μεσούσης της τουριστικής περιόδου η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου (NEL Lines) προχωρά σε ανάκληση της έκτακτης δρομολόγησης των ταχυπλόων Αίολος Κεντέρης και Αίολος Κεντέρης Ι.
Η NEL επισημαίνει ότι "λόγω της παράνομης έγκρισης εκπρόθεσμης δρομολόγησης από το υπουργείο Ναυτιλίας, του πλοίου Blue Star Patmos στη γραμμή Πειραιά - Χίου - Μυτιλήνης και λόγω δραματικής μείωσης της επιβατικής κίνησης, ανακαλούμε την έκτακτη δρομολόγηση του πλοίου της εταιρείας μας Αίολος Κεντέρης από 13/07/12 έως 09/09/12". 
Επιπλέον η NEL αναφέρει ότι "λόγω της παράνομης, εκπρόθεσμης και έκτακτης δρομολόγησης, με έγκριση από το υπουργείο Ναυτιλίας, του πλοίου Νήσος Μύκονος από 27/07/12 έως 15/09/12 στη γραμμή Πειραιά - Ικαρίας - Σάμου και λόγω δραματικής μείωσης της επιβατικής κίνησης, ανακαλούμε την έκτακτη δρομολόγηση του πλοίου Αίολος Κεντέρης Ι από 13/07/12 έως 09/09/12". 
Σε απάντησή του το υπουργείο Ναυτιλίας ανέφερε ότι την ευθύνη για την απόσυρση των πλοίων αναλαμβάνει αποκλειστικά η εταιρεία με δική της ευθύνη και αποκρούει τα επιχειρήματά της.

Πηγή: www.tovima.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012